Miksi polttoainebriketit RUF?

Polttoainebriketit ovat erinomainen vaihtoehto perinteisille kiinteille polttoaineille. Polttoainebrikettejä käytetään laajasti polttoaineena kaikenlaisissa takkaissa, uuneissa ja kattiloissa. Ei vaativa varastoinnin aikana ja sillä on valtavia etuja verrattuna muihin polttoaineisiin, kuten polttopuut tai hiili.

Suuren tiheyden briketti

Polttoainebrikettien tärkein etu verrattuna perinteisiin polttopuihin on lisääntynyt brikettien palamisaika 3-4 kertaa ja 2 kertaa enemmän lämpöä kuin polttopuihin koska polttoainebrikettien suuren tiheyden ja ilman puute sisällä.

1 tonni brikettiä vastaa 4 kuutiometriä kuivaa polttopuuta.

Ominaisuudet

  • Raaka-aine: koivupöly

  • Kosteus: 3,5 - 4,5%

  • Tuhkapitoisuus: 0,3 - 0,8%

  • Lämpöarvo: 4500-5000 kcal/kg

  • Tiheys: 900 - 1100 kg/m³

  • Palamisaika: noin 2-3 tunti

Pakkaustiedo

Briketit mitat: 155 mm x 100 mm x 65 mm. 12 kappaletta ja 10 kg pakkauksessa.

1 lava sisältää 96 pakkausta. Suorakulmainen muoto mahdollistaa pinota ne tiiviisti ja vievät vähemmän hyödyllistä tilaa.

Briketit pakataan yksittäispakkauksiin 12 kpl/ 10 kg. Tämä mahdollistaa pitämään tehtaan kosteus 3,5-4,2%. Pakkaus ei vain suojaa brikettejä kosteudelta vaan se sallii säilytä briketit rajoittamattoman ajan. Lava voisi olla peitetty suojaamaan sateelta jos ei ole kuiva paikka säilyttää.

Ympäristöystävällinen

Briketit ovat täysin ympäristöystävällisen polttoaineen. Briketit valmistetaan kuivasta koivupölystä puristamalla. Puunjalostamojätteitä käytetään briketin valmistukseen. Tämä voi olla puusirut, lastut ja muut. Se on kuivattava ennen jauhamista pölyksi. Pölyhiukkaset liimataan yhteen ligniinillä.

Brikettien alhaisen kosteuden vuoksi enemmän palamisesta aiheutuvaa lämpöä kuluu huoneen lämmitykseen eikä veden haihtumiseen kuten polttopuussa. Raaka-aineen puristamisen jälkeen ei ole onteloita. Tämä johtaa kasvuun paloaika brikettien verrattuna polttopuu.

Poltettaessa ei ole kemiallista hajua, koska tuotannossa ei käytetä liimaa tai väriaineita.

Hartsin puuttuminen tarjoaa puhtaan savupiipun ja miellyttävän hajun.

Puubrikettien päästää kymmenen kertaa vähemmän hiilidioksidia kuin poltettaessa maakaasua, ja 50 kertaa pienempi kuin hiili.

Erikoishinnasto

Hinnat sisältävät 20% alennuksen

BRIKETTI BRIKETTI + *
1 lava - 96 kpl netto 960kg 230€ 240€
5 lava 225€/lava 235€/lava
10 lava 215€/lava 225€/lava
15 lava 200€/lava 205€/lava
22 lava 175€/lava KYSY HETI!
* TOIMITUS Vantaa/Helsinki/Espoo.